ID: 15905
Omschrijving
De kookkunst van Alexandre Dumas.
Het laatste werk van de beroemde Franse schrijver van oa de Drie Musketiers, dat , in 1873, twee jaar na zijn dood verscheen
De inleidster geeft duidelijk de plaats en de betekenis van dit boek aan, dat een curieus beeld geeft van de 19e eeuwse Franse kookkunst en de ingredienten, waarbij de enorme hoeveelheden opvallen en de bijzondere dieren die op het bord kwamen zoals gebraden pauw en nachtegaal.
261 pagina\'s paperback
Uitgever:
Mag. de Bijenkorf b.v.
Paperback, 261 pag.
Ter gelegenheid van de boekpromotion \'Men neme 1000 kookboeken\' gehouden in het najaar van 1987
Vertaal door Estebanopez; met een inleiding van Ileen Montijn.
In zeer goede staat, ongelezen, alleen de kaft is in de jaren gedeeltelijk verbleekt
Zie fotos
verzendkosten voor de koper 4,25. Dit is een brievenbuspakje met tracktrace via Postnl
Het laatste werk van de beroemde Franse schrijver van oa de Drie Musketiers, dat , in 1873, twee jaar na zijn dood verscheen
De inleidster geeft duidelijk de plaats en de betekenis van dit boek aan, dat een curieus beeld geeft van de 19e eeuwse Franse kookkunst en de ingredienten, waarbij de enorme hoeveelheden opvallen en de bijzondere dieren die op het bord kwamen zoals gebraden pauw en nachtegaal.
261 pagina\'s paperback
Uitgever:
Mag. de Bijenkorf b.v.
Paperback, 261 pag.
Ter gelegenheid van de boekpromotion \'Men neme 1000 kookboeken\' gehouden in het najaar van 1987
Vertaal door Estebanopez; met een inleiding van Ileen Montijn.
In zeer goede staat, ongelezen, alleen de kaft is in de jaren gedeeltelijk verbleekt
Zie fotos
verzendkosten voor de koper 4,25. Dit is een brievenbuspakje met tracktrace via Postnl